Beauty Anna Mundet

Serveis

NÚVIA

Pack Beauty

És el pack bàsic, maquillatge i pentinat de núvia, inclou assessoria, prova i boda

*Regal kit per desmaquillar-se i facechart.

Pack Glamour

Pack només de maquillatge per a  la núvia i dues convidades. Inclou assessoria, prova i boda per a la núvia, i assessoria i boda per a les convidades. 

*Regal kit per a desmaquillar-se per a les 3, i facechart per a la núvia. 

Pack Romance

*Nou!

Pack supercomplet: entra el pack Beauty + 2 packs de convidades + retocs per la sessió de fotos amb els nuvis + Beauty Corner de 2 hores. Inclou assessoria, prova i boda per la núvia, assessoria per les dues convidades.

*Regal kit per a desmaquillar-se per a les 3 i facechart per a la núvia. 

Convidades

Maquillatge i pentinats per a les convidades i familiars. 

Més serveis de bodes

Beauty Corner

Servei de retocs per a tu i les teves convidades durant el teu casament. Estigueu perfectes en cada moment!

Shooting preboda i postboda

Sessions de fotos pre-boda i post-boda. 

Servei de maquillatge i pentinat.

Cursos

Automaquillatge

No t’has maquillat i tens ganes de començar, o et maquilles poc i el poc que et poses vols fer-ho bé, potser ja has fet cursos d’atuomaquillatge i vols conèixer les últimes tendències. Disfruta aprenent!

Maquillatge pro

Sempre t’ha cridat l’atenció el maquillatge i tens ganes de començar a agafar els pinzells, o ja has fet algún curs i necessites un intensiu per poder fer pràctiques i millorar, o ja en saps i el que vols és estar a la última en tendències i tècniques actuals. aprofita la meva experiència i endinsa’t en aquest món.

Maquillatge pro Empreses

Ajudo a les perruqueries i salons a estar al dia de les últimes tendències i tècniques de mauqillatge perquè oferiu a les vostres clientes el servei més actual i acurat.

Pentinats pro

Aprèn a fer els pentinats i recollits més actuals! Curs ideal per a maquilladores que vulguin oferir aquest servei a les seves clientes. Tendències de moda i bodes. 

Les alumnes opinen