Emprenedora amb més de 14 anys d'experiència

Freelance de bodes, moda, TV, publicitat i events

Jefa del departament de maquillatge de varies empreses

Ha maquillat celebrities com: Antonio Orozco, Alexia Putellas, Rosana, Marc Màrquez, Bad Gyal, Edu soto, Carles Francino, Suu, Lax'n'Busto, Mònica Pérez, Joan Pera, Fermí Fernàndez, Mariona Escoda, Carol Rovira, Dani de la Orden, entre d'altres.

Professora de maquillatge i pentinats amb 7 anys d'experiencia

Jurat dels Premis Fugaz de Madrid desde 2018

Hola! Sóc l'Anna Mundet

"Si es pot fer correctament... perquè no fer-ho lo millor possible?"

A vegades sento histories de noies que s’han casat i diuen:  “la boda va anar molt bé però el pentinat no és que el volia i no em sentia cómode 100%, vaig disfrutar de la celebració però a la primera llàgrima s’em va corre tot; a la preparació la maquilladora no em va escoltar en cap moment, feia el que li donava la gana i cada cop em posava més nerviosa…”; quan sento aquests comentaris, em sap greu, perquè no és tan difícil fer les coses ben fetes i que no et quedis amb un record coix.

Fa més de 14 anys que treballo com a freelance en moda, publicitat, TV, events, catàlegs, videoclips, revistes, desfilades i bodes.

Tota aquesta trajectòria m’ha donat moltíssima experiència en moments d’estrés; actrius, models, presentadors i actors que es posen molt nerviosos i jo sóc la última persona a qui veuràn abans d’anar a l’escenari.

Aquestes experiències m’han ensenyat a saber estar en moments d’estrés i de nervis; he après a acompanyar, a tranquil·litzar i a ser ressolutiva en aquestes situacions i adaptar-me als canvis d’última hora perquè l’experiència de la protagonista sigui la més satisfactòria possible i et quedi un record increïble. 

En bodes sóc especialista en maquillatges i pentinats naturals, encara que també es pot fer una mica més pujat, sempre desde l’elegància i la naturalitat. També, gràcies a la meva experiència, he desenvolupat la meva pròpia tècnica perquè el maquillatge i el pentinat durin tota la boda, treballo amb marques de primera linea.

He treballat per a diferents canals de televisió com TV3 (Jefa equip Gala Special olímpics, Faq’s, Premis Nacionals de Comunicació, Gala Futbol Català, Gala Victimes Covid, TV2 (Cartas al pasado, Punts de Vista), TV1 (Operación Triunfo, Canal deportes), Canal 23 d’Argentina. Fent events empresarials i corporatius per a: Mobile world Congres, Barça, MNAC, CCIB, Caves Codorniu, Teatre Nacional de Catalunya, Liceu, Auditori del Fòrum, Hospital de Sant Pau Modernista, Palau Blaugrana, El Palauet de Gràcia, Palau de congressos,… entre d’altres.

He fet publicitat on destaquen marques com: Pescanova, Audi, Wolkswagen, Bud Light (Eua),  Movistar Sudafrica 2010, Jack Daniel’s, Bauhaus, Porsche, Cacaolat, Seat, ATM, Martini, OCB, Watxandco, Mimya (Turquia),  entre moltes altres.

He publicat a més de 20 revistes de moda tant nacionals com internacionals. 

Segons les meves súper núvies sóc una persona atenta, meticulosa, comunicativa, natural, tranquil·la, espontànea, empàtica, sincera, propera, carinyosa i detallista.

Fotografies:  Sara Lobla /  F2Studio