4 tips per un maquillatge súper natural

Hi ha moltes variacions del maquillatge natural, hi ha tantes variacions com persones hi ha al món… però sí que estem d’acord que el maquillatge natural és un maquillatge que no porta ni eyeliner infinits, ni gloss, ni purpurines, ni ombres estridents ni metalitzades…. el maquillatge natural és un maquillatge que sembla que no portis maquillatge però estàs guapíssima!  

Quan les maquilladores parlem d’un maquillatge MOLT natural, normalment li diem un maquillatge ‘cara neta’ o ‘cara lavada’ en castellà. El maquillatge super natural és un maquillatge treballat, molt delicat, sencill i que afavoreix molt.

És el que a mi m’agrada definir amb la frase que et diuen quan et veuen: estàs guapíssima! t’has fet algo i no sé què és! 

Aqui tens 4 tips per fer-te un maquillatge molt natural:

1 – Base

Utilitza una base amb efecte mate, no utilitzarem bases amb iluminadors. Si vols que se’t vegi una pell més fresca utilitza serum i/o hidratació abans d’aplicar la base. Una que em funciona molt bé a mi (per pells normals, grasses o mixtes) és la Backstage Face & Body Foundation de DIOR. Per a pells seques, recomanaria una base tipus Face & Body de MAC (es una base moooolt hidratant- no posar-ne massa que sinó queda brillant), també pots utilitzar la WonderGlow de Charlotte Tilbury; o tamé pots utilitzar una base normal amb una bona hidratació prèvia. si busques aquest efecte pel dia a dia, pots utilitzar una BBCream, queda natural, no resseca i posa un toc de color.

2 – Ombres

Aplica’t ombres de tons de color pell, terres, potser amb un lleuger color rosat o ataronjat (molt suaus clar), sempre amb ombres mate. Et recomano una paleta de nudes mate, com la The Super Nudes Easy Eye Palette de Charlotte Tilbury

3 – Mascara de pestanyes

Pots utilitzar mascara de pestanyes negre o marró si el que vols és anar encara més natural i tens els cabells castanys o ets rossa. Un tip perquè quedin perfectes és aplicar-te la teva mascara de pestanyes i després utilitzar un ‘grupillón’ sec, sense producte. per pentinar-les i treure l’excés de producte que s’hi pugui haver quedat. Les mascares de pestanyes de les marques Maybeline i Benefit m’agraden força, i una de les top si vols algo natural i és They’re Real! de Benefit.

4 – Llavis.

Labial de color llavi (a les tendes ja ho venen aixi) o de color rosat-terra, l’apliquem amb pinzell ja que sempre queda molt millor i després traiem l’excés de producte amb un bastonet mentre el difuminem. El que estem fent és donar un toc de color sense que es vegin pintats en excés, efecte “labio mordido”. Per fer aquest efecte a les models, sempre utilitzo un labial semblant al Very Victoria o el Pillow Talk de Charlotte Tilbury.

Practica el maquillatge i m’expliques què tal!

Alguns dels links proposats son de marketing d’afiliats. Què és el marketing d’afiliats? és un win-win a 3 bandes: Gràcies a la meva experiència et puc assessorar en tips, tècniques i productes de maquillatge i pentinats gratuïtament, i dels links que posi d’afiliats, em donen una comisió d’entre el 1% i el 5% de les vendes. Els productes que et recomano  són productes que utilitzo cada dia a la meva feina o que també han utilitzat les meves companyes, t’aconsellem amb tot l’amor perquè en puguis treure el màxim profit.