Hola!

Sóc l’Anna Mundet, maquilladora i estilista de pentinats desde fa més de 12 anys.

Però t’haig de dir que no vaig començar amb el maquillatge…

 

Des dels 5 anys sabia que em dedicaria al món de l’espectacle, però no sabia com ni per on… per això al llarg de la meva vida he estudiat i dedicat a coses que m’agraden com dansa, teatre, disseny de moda, maquillatge, acrobàcia… Passaven els anys però no em decidia, i això m’agobiava bastant… El maquillatge se’m donava bastant bé, però per mi era una cosa molt normal, ja que vinc d’una familia d’artistes i estar entre pinzells era el més natural del món.  

 

Després d’estar donant voltes durant bastant temps (i tenir el maquillatge com un hobby des dels 24), vaig decidir marxar a viure a fora un any i provar això de ser maquilladora freelance. Al cap de pocs mesos, ho vaig veure clar. Havia trobat el meu camí professional. Encara recordo el dia que ho vaig decidir, sabia que seria dur, que seria dificil, però ja ho havia trobat!  Un cop decidit vaig posar-me les piles amb els pentinats, perquè era un requisit imprescindible si volia treballar en el món freelance.

 

Durant aquests anys he treballat en publicitat, moda, editorials, TV, cine, catàlegs, events, bodes, (he conegut molta gent i molts llocs nous, una cosa que m’encanta….) i sempre aprenent, fent cursos, sempre millorant. Aquesta experiència m’ha ensenyat a ser molt pacient i saber mantenir la tranquil·litat i també tranquil·litzar els altres en moments d’estrés i de nervis. Com diuen les meves companyes: en moments d’estrés sempre estàs zen!

 

Actualment sóc l’encarregada del departament de maquillatge de varies empreses d’esdeveniments i productores; dissenyo maquillatges i pentinats per a cada ocasió; sóc molt organitzadora i ressolutiva, m’agrada que tot surti perfecte i adelantar-me als imprevistos.

El món dels casaments m’encanta, m’emociona. Potser sona cursi, però és la celebració de l’amor i és molt xulo! I això que jo només estic a la preparació!!

Poder fer que aquest dia tan especial siguis tu mateixa, ajudar-te a brillar en la teva pròpia llum, que no et sentis disfressada… perquè la por de totes les persones que s’asseuen a la cadira és aquesta: no em facis pepona! Jajja… Mirant la web ja veus que faig maquillatges naturals, la meva experiència i tècnica fa que els maquillatges durin tot el casament, com també els pentinats, que m’encanten els naturals, elegants, romàntics i desenfadats.

 

Que m’escullis per compartir amb mi aquest dia tan especial i personal teu, és un gran plaer. Em fa molt feliç ser part del teu sí vull, ajudar-te a que tot surti perfecte i que sigui un dia increïble!

Per les meves mans han passat gent com: 

>>   Beauty News   <<

Inspiració, tips i tendències … Apunta’t a la newsletter.