Hola!

El món dels casaments m’encanta, m’emociona. És la celebració de l’amor i és molt xulo! I això que jo només estic a la preparació!!

Poder fer que aquest dia tan especial siguis tu mateixa, ajudar-te a brillar en la teva pròpia llum, que no et sentis disfressada… perquè la por de totes les persones que s’asseuen a la cadira és aquesta: no em facis pepona! Jajja… Mirant la web ja veus que faig maquillatges naturals, la meva experiència i tècnica fa que els maquillatges durin tot el casament, com també els pentinats, que m’encanten els naturals, elegants, romàntics i desenfadats.

Que m’escullis per compartir amb mi aquest dia tan especial i personal teu, és un gran plaer. Em fa molt feliç ser part del teu sí vull, ajudar-te a que tot surti perfecte i que sigui un dia increïble!

La meva trajectòria

Fa més de 12 anys que treballo com a freelance en moda, publicitat, TV, events, catàlegs, videoclips, revistes, desfilades i bodes.

He treballat per a diferents canals de televisió com TV3 (Faq’s, premis Nacionals de Comunicació, Gala Futbol Català, Gala Victimes Covid, TV2 (Cartas al pasado, Punts de Vista), TV1 (Operación Triunfo, Canal deportes), Canal 23 d’Argentina (notices, Haciendo Foco). Fent events empresarials i corporatius per a: Mobile world Congres, Camp Nou, MNAC, CCIB, Caves Codorniu, Teatre Nacional de Catalunya, Liceu, Auditori del Fòrum, Hispotal de Sant Pau Modernista, Palau Blaugrana, El Palauet de Gràcia, Palau de congressos,… entre d’altres.

He fet publicitat on destaquen marques com: Pescanova, Audi, Wolkswagen, Bud Light (Eua),  Movistar Sudafrica 2010, Jack Daniel’s, Bauhaus, Porsche, Cacaolat, Seat, ATM, Martini, OCB, Watxandco, Mimya (Turquia),  entre moltes altres.

He publicat  a més de 20 revistes tant nacionals com internacionals. 

Actualment sóc la responsable del departament de maquillatge de varies empreses.

Per les meves mans han passat gent com: