Beauty Anna Mundet

La nostra escola

ESCOLA BEAUTY a l’Estudi Collage al centre de Sabadell.  Un espai a on s’imparteixen cursos per a professionals, particulars i empreses.

“Sense deixar la meva feina freelance (editorial, publicitat, events, bodes), obro aquest nou centre per seguir formant i ajudant a la gent enamorada del maquillatge i tot el que comporta. Durant els últims anys he impartit classes de maquillatge i pentinats a diferents centres i acadèmies de Barcelona, Buenos Aires i Sabadell,  i ara a la meva pròpia escola.

Amb moltes ganes de que gaudiu de tots els cursos i d’un lloc increïble! Benvingudes!”

Cursos intensius, presencials i sota els protocols d’higiene i seguretat del sector. Grups reduïts de 3 a 6 persones. Per nosaltres el més important és la vostra seguretat i tranquil·litat a l’hora de treballar i aprendre.

A L’ESCOLA BEAUTY posem totes les facilitats perquè puguis fer els cursos. Per fer les pràctiques, cedim per a cada alumna: un kit de pinzells, una paleta, material d’un sol ús, tovallola, mirall i espàtules; tot prèviament netejat i desinfectat. També donem un dossier per a cada alumna i curs, i un certificat al finalitzar el curs (cursos pro).

AUTOMAQUILLATGE

No t’has maquillat mai i vols provar-ho, o et maquilles poc i el poc que et poses vols fer-ho bé, potser ja has fet cursos d’automaquillatge i vols conèixer les últimes tendències. Aprofita aquests cursos intensius per estar espectacular quan vagis a un event, sopar, convenció o casament.  

Aprèn a ressaltar la teva bellesa! En aquest curs aprendràs com treue’t partit de tu mateixa i potenciar els teus punts forts.

-Curs intensiu de 4hores (1 dia)

Tens nocions d’automaquillatge i vols ampliar els teus coneixements? Vols anar a la última? No et perdis el curs de tendències!

-Curs intensiu de 4hores (1 dia)

Vas de convidada a un casament i et vols fer el maquillatge tu mateixa? aquest és el teu curs ideal! Fem maquillatges seguint les tendències del sector bodil, fent un maquillatge de llarga duració utilitzant trucs i tècniques professionals.

-Curs intensiu de 4hores (1 dia)

Tu tries quina combinació de maquillatges vols aprendre! 2 maquillatges a escollir: 

dia a dia+ nit, de festa+de tendències, tarda+ festa…

-Curs intensiu de 4hores. (1 dia)

Taller d’automaquillatge per celebrar un aniversari o una despedida de soltera, o tan sols per posau-se guapes per anar a sopar! Disfruteu d’una tarda de maquillatge, aprenent i divertint-vos!

MAQUILLATGE PRO

Sempre t’ha cridat l’atenció el maquillatge i tens ganes de començar a agafar els pincells, o ja has fet algún curs i necessites un intensiu per poder fer pràctiques i millorar, o ja en saps i el que vols és estar a la última en tendències i tècniques.  Aprofita la meva experiencia en el maquillatge i endinsa-t en aquest món.

Aprèn a maquillar o actualitza els teus coneixements! Treballem visagisme, disseny de celles, punts de llum, maquillatge nude, dia, tarda, nit, festa, …etc

-Curs intensiu de 12hores. 

Ideal per si et vols introduir en aquest sector, o vols fer un reciclatge. Treballarem maquillatges de núvia, de convidades, el procediment a seguir, pressupostos.

-Curs intensiu de 12hores. 

Farem maquillatge de tendències actuals. Treballarem maquillatges per a shootings (editorial, lookbook, book’s, catàlegs). 

-Curs intensiu de 12hores. 

Curs per a maquilladores que vulguin conèixer les tècniques actuals i renovar-se.

El curs es dissenya segons les necessitats de cada alumna.

-Curs intensiu de 12hores. 

Dirigit a alumnes que ja tinguin nocions de maquillatge. Treballem maquillatges molt potenciats amb la  combinació de colors.

-Curs intensiu de 12hores. 

Dirigit a alumnes que ja tinguin nocions de maquillatge i que vulguin obrir-se camí. T’enviaré un cuestionari i després tindrem una trobada online d’una hora a on et donaré tips i recomanacions per saber on moure’t i començar en aquest món.

-1 hora de duració.

MAQUILLATGE PRO EMPRESES

Ajudo a les empreses del sector (salons i perruqueries) a estar al dia de les últimes tendències i tècniques de maquillatge perquè oferiu a les vostres clientes el servei més actual i acurat.

Maquillatge social bàsic. Treballem visagisme, disseny de celles, punts de llum, maquillatge nude, dia, tarda, nit, tècniques eyeliners, smoke eyes.

– Curs intensiu de 12hores (3dies)

Curs ideal per a renovar-se en les tendències del sector o si es vol fer un reciclatge. Treballem diferents maquillatges de núvia i també maquillatges de convidades. Tècniques i trucs de durabilitat. 

– Curs intensiu de 12hores (3dies)

Actualització de les últimes tendències de maquillatge del moment.

També com treballar el vostre propi material de l’empresa.

– Curs de 12 hores (3dies)

Curs intensiu de maquillatge a escollir segons les necessitats del client. 

Horari a convenir.

– Curs de 12 hores (3dies)

PENTINATS PRO

Ja has estudiat maquillatge i veus que per poder treballar en moda o en bodes necessites saber pentinar. O el que necessites és reforçar les teves nocions de recollits per estar a la última en els camps de moda, catalegs, publicitat,bodes, events… 

Curs dirigit a maquilladores que vulguin ampliar els seus coneixements per poder treballar en moda.(editorial, lookbook, catalegs, books)

– Curs intensiu de 12hores

Curs dirigit a alumnes que vulguin iniciar-se o reciclar-se en els pentinats i recollits de boda. Veurem nocions bàsiques i les tendències del moment.

– Curs de 12hores

Curs de reciclatge. Segons necessitats de l’alumne.

Curs intensiu entre 6 i 12hores.

>>   Beauty News   <<

Inspiració, tips i tendències … apunta’t a la nostra newsletter!

Mesures de protecció Covid19

* Obligatori l’ús de la mascareta i gel hidroalcohòlic a totes les classes (menys a les classes d’automaquillatge un cop estigueu sentades; i a les que feu de model).

* Grups reduïts d’entre 3 i un màxim de 6 persones 

* Per treballar, teniu una taula individual per a cada alumna, a 1,5m de distància d’una alumna a l’altra. 

* L’escola us cedeix a les alumnes material perquè pugueu fer les pràctiques: tovallola, kit de pincells, paleta, espàtules, petit kit de material d’un sol ús, tissues, mirall. (tot el material prèviament desinfectat). 

* Netegem les cadires i les taules amb alcohol de 70% abans de cada classe. 

* A l’hora de contractar un curs, enviem un document amb totes les mesures d’higiène i obligacions per tal de oferir un servei complet i segur.