La núvia BEAUTY

Sigues tu mateixa! Trobem a la núvia que hi ha dins teu!

Cada núvia és única i especial, cada una té el seu propi estil, sobretot busco naturalitat i realçar la teva bellesa amb una assessoria d’imatge perquè s’ajusti perfectament a la idea que tens.

 

Treballo amb productes professionals i amb la meva tècnica aconsegueixo una gran durabilitat.

 

T’acompanyo des del primer moment, sé dels nervis del dia B, així que organitzo el teu dia perquè tot surti perfecte i no t’hagis de preocupar de res, només de disfrutar el màxim.

 

 

AGENDA OBERTA 2022 – 2023

Com treballo?

Un cop haguem fet una reunió online per conèixe’ns i a on m’expliques el teu estil, els teus gustos i com serà la teva boda, et faig un  assessorament personalitzat (doc online) per donar-te opcions dins el teu estil i les meves recomanacions.

 

Un cop tinc el teu feedback de l’assessoria, quedem un mati o una tarda per fer la prova dos mesos abans de la boda. Com que amb l’assessoria ja tenim part de la feina feta, la prova es disfruta més.

 

Abans del casament, et demano que em confirmis quantes convidades volen els serveis, per si necessitem que vingui part del meu equip de professionals. També et passo els timings definitius. El dia de la boda et cuido fins l’últim moment, creant la millor versió de tu mateixa en aquesta dia tan especial! 

Ens encanta que estiguis

FAQS

Sí, sobretot treballo a Catalunya però també et puc acompanyar a a preparar-te a on vulguis.

Tinc dos packs de núvia, el pack BEAUTY i el pack GLAMOUR. A la pestanya de serveis te’ls explico!

Sí, treballo a l’Estudi Collage de Sabadell, però també puc venir a domicili, com et vagi millor!

Si, és molt important fer la prova de maquillatge i pentinat a la núvia perquè així el dia del seu casament tot flueixi i surti perfecte! És un must que tot estigui ben organitzat i coordinat perquè puguis disfrutar del teu casament al 100%! 

La prova del pack BEAUTY dura entre 3-4 hores. La prova del pack GLAMOUR dura 2  hores.

Lo ideal és fer-ho uns 6-9 mesos abans de la boda.

La reserva és un 40% del pack que escullis per reservar la data.

Si, el transport són 0,60€/km + peatges desde Sabadell.

Pel maquillatge treballo amb DIOR, MAC, Makeup Forever, NARS, Charlotte Tilbury;  i pel pentinat treballo amb GHD, ICON (sponsor), Montibello, Nirvel…

Sí, poso pestanyes de grupets diaries (incloses al preu de núvia i convidades). Normalment són unes 3×3 per persona, però pot variar segons les necessitats que veig per a cada una.  

D’extensions de pestanyes no en faig però et puc assessorar de com han de ser perquè et quedin perfectes!

A totes les que ho sol·licitin, tinc un equip de grans professionals per cobrir totes les necessitats.  

Si, tinc un pack de maquillatge i pentinat.

Si, la preparació del shooting  té una duració de entre 2 i 3 hores, hi ha la possibilitat de que us acompanyi durant tota la sessió per anar retocant i estar sempre atenta se que estigueu perfectes en totes les fotografies. (retocs: cabells i maquillatge al seu lloc, vestit ben posat – que no hi hagi arrugues allà a on no han d’estar-, retocs de brillos…cuidar-vos perquè estigueu molt comodes en tot moment i us sentiu com si ho haguéssiu fet sempre!)

Si, pots contractar a una maquilladora o a dues per a retocar a les teves convidades durant el casament (servei tan de dia com de nit).