Look smoke bronze

Maquillatge smoke bronze

Combina el maquillatge amb un vestit o conjunt vermell, salmó, negre o marró.

Paleta bronzes Bobby Brown

Paleta de sombres bronzes, tons clars i foscos, metalitzats o brillants.

Labial MAC

Labial Fashion Legacy, color vermell intens mate. Té tendència a quedar molt bé a tothom! S'ha de posar amb pinzell per aconseguir que quedi perfecte! És un producte waterproof, t'hauràs de desmaquillar amb bifàsic.

Coloret Orgasm NARS

Coloret natural rosat Orgasm.

Discos desmaquillants Greenzla

Discos desmaquillants reutilitzables.

Kit de 15 pinzells

En aquest kit tens pinzells de pèl sintètic i de pèl natural, ideals per aplicar la pigmentació. És un dels kits més complets.

Polvos Compactes MAC

Escull el teu to exacte. Per matitzar, sellar la base i un toc de color. També es pot posar sol, depenent del resultat que estiguis buscant.

Eyeliner en gel

Aquest producte serveix tan per fer eyeliners com per difuminar-lo. És waterproof, t'hauràs de desmaquillar amb bifàsic.

Il·luminador Sleek

Paleta d'il·luminadors de pgimentació i en crema.

Mirall de taula alt

Qualsevol mirall de taula que sigui alt, sobretot que no t'hagis d'ajupir per maquillar-te i que tinguis les mans lliures en tot moment.

Primer d'ulls MAC

Primer d'ulls, base que es posa abans d'aplicar la sombra per intensificar el color i sobretot perquè tingui una llarga duració.

Mascara de pestanyes Maybelline

Màscara de pestanyes Maybelline. Tambe tens les marques de L'Oreal, NYX, Too Faced,... que en tenen de bastant bones.

Base Face & Body MAC

Base de cobertura baixa, acabat molt natural. Ideal per a pells normals, seques o deshidratades.

Corrector 24H MAC

El més comú és el NW25. Si tens pell seca o deshidratada, t'aniran millor els corrector de MAC Mineralize.

Sombres celles Rimmel

Les celles les pots perfilat amb pigmentació, llàpis o gel...la manera que quedi més natural és amb sombra. Si ho fas amb llapis, que sigui de punta dura.(millor sempre agafar tons més clars que foscos)

Perfilador vermell MAC

Perfilador vermell Ruby Woo per fer uns llavis perfectes i definits.

Llapis negre NYX

Llàpis negre d'ulls. Ideal punta tova (Khol, Kahal), i que no sigui waterproof.

Polvos tanslúcids 3ina

* Opcional. Polvos transparents que matitzen i sellen la base de maquillatge. Si és per tu mateixa, et recomano els polvos amb un toc de color.

Bastonets de Bambú

Els bastonets son imprescindibles per fer qualsevol maquillatge. Per netejar en sec o humit, per ajudar a aconseguir difuminats...

Desmaquillant Bifàsic Garnier

Desmaquillant bifàsic per treure maquillatge waterproof (en aquest maquillatge els ulls, sombra y eyeliner en gel i també pel labial vermell).

>>   Beauty News   <<

Inspiració, tips i tendències … apunta’t a la nostra newsletter.

(*) Et vull comentar que rebré una petita comisió de cada venta que es generi (menys el mirall) desde la meva pàgina web. Per altra banda, és important que sàpigues que els productes que mostro aquí són els mateixos productes que utilitzo pels cursos presencials i per la meva feina amb les meves clientes de bodes, TV, publicitat, events. Això significa que confio plenament en la seva qualitat,  duració i pigmentació i que estic habituada a treballar amb ells cada dia. M’agrada poder recomanar-te els productes que sé que et faràn un bon servei. També hi poden haver recomanacions de les meves companyes de rodatges, shootings i bodes; així fem una comunitat a on tot suma i et pots beneficiar de l’opinió de vàries professionals del sector.