Look nude

Maquillatge nude

Kit de 15 pinzells

En aquest kit tens pinzells de pèl sintètic i de pèl natural, ideals per aplicar la pigmentació. És un dels kits més complets.

Corrector 24H MAC

El més comú és el NW25. Si tens pell seca o deshidratada, t'aniran millor els corrector de MAC Mineralize.

Coloret natural MAC

Colorete Mocha Matte, un bàsic.

Base Face & Body MAC

Base de cobertura baixa, acabat molt natural. Ideal per a pells normals, seques o deshidratades.

Bastonets de Bambú

Els bastonets son imprescindibles per fer qualsevol maquillatge. Per netejar en sec o humit, per ajudar en el difuminats...

Polvos Compactes MAC

Escull el teu to exacte. Per matitzar, sellar la base i un toc de color. També es pot posar sol, depenent del resultat que estiguis buscant.

Mirall de taula alt

Qualsevol mirall de taula que sigui alt, sobretot que no t'hagis d'ajupir per maquillar-te i que tinguis les mans lliures en tot moment.

Polvos tanslúcids 3ina

* Opcional. Polvos transparents que matitzen i sellen la base de maquillatge. Si és per tu mateixa, et recomano els polvos amb un toc de color.

Mascara de pestanyes Maybelline

Màscara de pestanyes Maybelline. Tambe tens les marques de L'Oreal, NYX, Too Faced,... que en tenen de bastant bones.

Paleta Naked 3 Urban Decay

Aquesta paleta té pigmentació i els colors son nude, ideals per a fer maquillatges naturals i del dia a dia.

Perfilador labial NYX

Perfilador labial de to Natural. En totes les marques hi ha el to natural.

Cacao labial Burts Bees

Cacao de llavis per hidratar i també com a complement d'un maquillatge natural.

Paleta Sombres Nude Mac

Paleta també de tons naturals, ideals per maquillatges pel dia dia. Té colors mate i metalitzats. Escull una sola paleta que tingui colors mate (blanc trencat, negre, marró, beige, salmó) i tons metalitzats o amb brillos (roses, granates, ataronjats, bronze).

Labial natural MAC

Labial del to natural de llavi. Es pot jugar a posar més o menys intensitat segons els desitjos de cada moment. Sempre ho aplicarem amb pincell per major definició.

>>   Beauty News   <<

Inspiració, tips i tendències …  apunta’t a la nostra newsletter. 

(*) Et vull comentar que rebré una petita comisió de cada venta que es generi (menys el mirall) desde la meva pàgina web. Per altra banda, és important que sàpigues que els productes que mostro aquí són els mateixos productes que utilitzo pels cursos presencials i per la meva feina amb les meves clientes de bodes, TV, publicitat, events. Això significa que confio plenament en la seva qualitat,  duració i pigmentació i que estic habituada a treballar amb ells cada dia. M’agrada poder recomanar-te els productes que sé que et faràn un bon servei. També hi poden haver recomanacions de les meves companyes de rodatges, shootings i bodes; així fem una comunitat a on tot suma i et pots beneficiar de l’opinió de vàries professionals del sector.