FAQS

Sí! és un servei en exclusiva, només agafem un casament per dia.

Tenim estudi al centre de Sabadell, però hi ha núvies que prefereixen que vagi a domicili. El que et vagi millor a tu!

Si, és molt important fer la prova de maquillatge i pentinat a la núvia perquè així el dia del seu casament tot flueixi i surti perfecte! És un must que tot estigui ben organitzat i coordinat perquè puguis disfrutar del teu casament al 100%! 

La prova té una duració entre 2 i 3hores. 

Ideal 6 mesos d’antelació.

Per reservar la data del teu casament, s’ha d’abonar el 40% del pack de núvia. 

Treballo amb: MAC, Dior, Charlotte Tilbury, Nars, Make up Forever, Ben Nye, Kryolan, Inglot, Icon (sponsor).

No en faig però et puc assessorar de com han de ser perquè et quedin perfectes! Igualment, als meus maquillatges sempre poso pestanyes de grupets (incloses al preu), queden molt naturals, aguanten tota la jornada i es treuen molt fàcil. Les poso tan a les núvies com a les convidades.

Si, cobrem el transport i els peatges apart. 

 A totes les que ho requereixin, en funció dels serveis requerits anem amb un equip professional per atendre-les a totes.  

Si, tenim un pack.

Si, la preparació del shooting (sessió) té una duració de entre 2 i 3 hores, hi ha la possibilitat de que us acompanyi durant tota la sessió per anar retocant i estar sempre atenta se que estigueu perfectes en totes les fotografies. (retocs: cabells i maquillatge al seu lloc, vestit ben posat – que no hi hagi arrugues allà a on no han d’estar-, retocs de brillos…cuidau-se per què estigueu molt còmodes en tot moment i us sentiu com si ho haguéssiu fet sempre!)

Si, pots contractar a una maquilladora o a dues per a retocar a les teves convidades durant el casament (servei tan de dia com de nit). 

Sí! Des de l’inici de la pandèmia que maquillem seguint un protocol d’higiène i seguretat. Treballem amb mascareta ffp2, tenim un kit de pinzells per persona, utilitzem eines d’un sol ús, tot producte passa abans per la paleta previament desinfectada amb alcohol 70º, ens netegem les mans amb gel hidroalcohòlic regularment.