La nostra escola

Em fa molta il·lusió presentar-vos la nova ESCOLA BEAUTY a l’Estudi Collage al centre de Sabadell.  Un espai on faig cursos  per a professionals, particulars i empreses

 

«Sense deixar la meva feina freelance (editorial, publicitat, events, bodes), obro aquest nou centre per seguir formant i ajudant a la gent enamorada del maquillatge i tot el que comporta. Durant els últims anys he impartit classes de maquillatge i pentinats a diferents centres i acadèmies de Barcelona, Buenos Aires i Sabadell,  i ara a la meva pròpia escola.

Amb moltes ganes de que gaudiu de tots els cursos i d’un lloc increïble! Benvingudes!»

Cursos intensius, presencials i sota els protocols d’higiene i seguretat del sector. Grups reduïts de 3 a 6 persones. Per nosaltres el més important és la vostra seguretat i tranquil·litat a l’hora de treballar i aprendre.

A L’ESCOLA BEAUTY posem totes les facilitats perquè puguis fer els cursos. Per fer les pràctiques, cedim per a cada alumna: un kit de pinzells, una paleta, material d’un sol ús, tovallola, mirall i espàtules; tot prèviament netejat i desinfectat. També donem un dossier per a cada alumna i curs, i un certificat al finalitzar el curs (cursos pro).

No t’has maquillat mai i vols provar-ho, o et maquilles poc i el poc que et poses vols fer-ho bé, potser ja has fet cursos d’automaquillatge i vols conèixer les últimes tendències. Aprofita aquests cursos intensius per estar espectacular quan vagis a un event, sopar, convenció o casament.  

Automaquillatge Bàsic

Aprèn a ressaltar la teva bellesa! En aquest curs aprendràs com treue’t partit de tu mateixa i potenciar els teus punts forts.

-Curs intensiu de 4hores (1 dia)

Automaquillatge de tendències

Tens nocions d’automaquillatge i vols ampliar els teus coneixements? Vols anar a la última? No et perdis el curs de tendències!

-Curs intensiu de 4hores (1 dia)

Automaquillatge de casaments

Vas de convidada a un casament i et vols fer el maquillatge tu mateixa? aquest és el teu curs ideal! Fem maquillatges seguint les tendències del sector bodil, fent un maquillatge de llarga duració utilitzant trucs i tècniques professionals.

-Curs intensiu de 4hores (1 dia)

Automaquillatge personalitzat

Tu tries quina combinació de maquillatges vols aprendre! 2 maquillatges a escollir: 

dia a dia+ nit, de festa+de tendències, tarda+ festa…

-Curs intensiu de 4hores. (1 dia)

Festa Beauty

Taller d’automaquillatge per celebrar un aniversari o una despedida de soltera, o tan sols per posau-se guapes per anar a sopar! Disfruteu d’una tarda de maquillatge, aprenent i divertint-vos!

-Activitat de 3hores de duració. 

-Regal de fotografies de photocall i making of.

-Grup de 5-6 persones.

Sempre t’ha cridat l’atenció el maquillatge i tens ganes de començar a agafar els pincells, o ja has fet algún curs i necessites un intensiu per poder fer pràctiques, o ja en saps i el que vols és estar a la última en tendències i tècniques.  
Aprofita la meva experiencia en el maquillatge i endinsa-t en aquest món tan creatiu.

Maquillatge Social

Aprèn a maquillar o actualitza els teus coneixements! Treballem visagisme, disseny de celles, punts de llum, maquillatge nude, dia, tarda, nit, festa, diferents tècniques eyeliners, smoke eyes…

-Curs intensiu de 12hores. 

Maquillatge per a casaments

Ideal per si et vols introduir en aquest món, o vols fer un reciclatge. Treballarem maquillatges de núvia, de convidades, el procediment a seguir, pressupostos).

-Curs intensiu de 12hores. 

Maquillatge de moda

Farem maquillatge de tendències actuals. Treballarem maquillatges per a shootings (editorial, lookbook, book’s, catàlegs). Procediment d’un shooting, com orbir-se camí, pressupostos.

-Curs intensiu de 12hores. 

Maquillatge personalitzat

Curs per a maquilladores que vulguin conèixer les tècniques actuals i renovar-se.

El curs es dissenya segons les necessitats de cada alumna.

-Curs intensiu de 12hores. 

Maquillatge colors

Dirigit a alumnes que ja tinguin nocions de maquillatge. Treballem maquillatges molt potenciats amb la  combinació de colors (tonalitats, harmonia), técnica cut cruiser, smoke eyes, eyeliner gràfic, punts de llum, com posar diferents tipus de pestanyes.

-Curs intensiu de 12hores. 

Ajudo a les empreses del sector (salons i perruqueries) a estar al dia de les últimes tendències i tècniques de maquillatge perquè oferiu a les vostres clientes el servei més actual i acurat.

Maquillatge social

Maquillatge social bàsic. Treballem visagisme, disseny de celles, punts de llum, maquillatge nude, dia, tarda, nit, tècniques eyeliners, smoke eyes.

– Curs intensiu de 12hores (3dies)

Maquillatges per a bodes

Curs ideal per a renovar-se en les tendències del sector o si es vol fer un reciclatge. Treballem diferents maquillatges de núvia i també maquillatges de convidades. Tècniques i trucs de durabilitat. 

– Curs de 12 hores (3dies)

Maquillatge de reciclatge

Actualització de les últimes tendències de maquillatge del moment.

També com treballar el vostre propi material de l’empresa.

– Curs de 12 hores (3dies)

Maquillatge a la carta

Curs intensiu de maquillatge a escollir segons les necessitats del client. 

Horari a convenir.

– Curs de 12 hores (3dies)

Ja has estudiat maquillatge i veus que per poder treballar en moda o en bodes necessites saber pentinar. O el que necessites és reforçar les teves nocions de recollits per estar a la última en aquests camps. 

Pentinats de plató  especial MODA

Curs dirigit a maquilladores que vulguin ampliar els seus coneixements per poder treballar en moda.(editorial, lookbook, catalegs, books)

– Curs intensiu de 12hores

 

Pentinats de plató especial BODES

Curs dirigit a alumnes que vulguin iniciar-se o reciclar-se en els pentinats i recollits de boda. Veurem nocions bàsiques i les tendències del moment.

– Curs de 12hores

Pentinats a la carta

Curs de reciclatge. Segons necessitats de l’alumne.

Curs intensiu entre 6 i 12hores.

 

>>   Beauty News   <<

Inspiració, tips i tendències … vols apuntar-te a la nostra newsletter?  

Mesures de protecció Covid19

* Obligatori l’ús de la mascareta i gel hidroalcohòlic a totes les classes (menys a les classes d’automaquillatge un cop estigueu sentades; i a les que feu de model).

* Grups reduïts d’entre 3 i un màxim de 6 persones 

* Per treballar, teniu una taula individual per a cada alumna, a 1,5m de distància d’una alumna a l’altra. 

* L’escola us cedeix a les alumnes material perquè pugueu fer les pràctiques: tovallola, kit de pincells, paleta, espàtules, petit kit de material d’un sol ús, tissues, mirall. (tot el material prèviament desinfectat). 

* Netegem les cadires i les taules amb alcohol de 70% abans de cada classe. 

* A l’hora de contractar un curs, enviem un document amb totes les mesures d’higiène i obligacions per tal de oferir un servei complet i segur.